trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel Mohács

Trapézlemez, Cserepeslemez, Szendvicspanel

A trapézlemez kiválóan alkalmas kerítés, oldalfal és tető fedésére. A táblák szélessége fix, ezt az adott bordamagasság határozza meg. Hosszúsága egyedi hosszúságban rendelhető, a cserepeslemez adott méret tartományokon belül kérhető. Különböző típusú trapézlemezeket tartunk 0,4/0,45/0,5/0,6 mm vastagságban. A T8-as kerítés, a T20-as kerítés és tető, a T38 és T45 tetőfedésre alkalmas. Egyedi igények szerint teherhordólemezek is rendelhetőek.

A szendvicspanelek rendkívül jó hőszigetelőképességének és gyors szerelhetőségének köszönhetően népszerű garázsok, melléképületek, mezőgazdasági épületek és ipari csarnokok burkolására. A tetőpanelek megegyeznek a trapézlemez bordamagasságával, az oldalpanelek standard és mikrosávos mintázattal érhetőek el. A tábla szélesség szintén fix, a hosszúság egyedi igény szerint alakítható. A két fegyverzet közötti töltet különböző típusú lehet: PUR, PIR, Ásványtöltet.

Mind a trapéz- és cserepeslemez, mind a szendvicspanel különböző színekben rendelhető, akár szállítással is, kiegészítőelemekkel, mint kúpgerinc, szegések a lemez színében, rögzítő csavarok, tömítőprofilok.

  • T8 trapézlemez famintás, egyoldali és két oldali szín
  • T20, T35 és T45 trapézlemez filces bevonattal is
  • Szinusz és hódfarkú cserepeslemez filces bevonattal is
  • PUR, PIR, MW szendvicspanel 40-150 mm tábla vastagságig

 

Egyedi ajánlatokért várjuk kedves ügyfeleink érdeklődését a Kapcsolat menüpont alatt.